Pozor: Stránky se v tuto chvíli aktualizují. Může se stát, že něco nebude fungovat, jak má.

blog o sebepoznání, začti se do sebe jako do svého oblíbeného románu

Články


Radost ze života
Jak mít radost ze života a neztratit jí?
Žijeme v době a zemi, kde si vlastně nemáme na co stěžovat. A přes to všechno co máme, nám může chybět to nejdůležitější – radost ze života. Přečtěte si pár tipů, které můžete vyzkoušet.
skryté podvědomé příčiny
Jak si zvýšit sebevědomí
Možná se i vám někdy stalo, že i když byste měli mít některou svou obtíž zvládnutou (ať už jde o hněv, strach či sebevědomí). Stejně čas od času nadejde v životě chvíle, kdy se jakoby ocitnete zpět na začátku.
pomocná ruka - s čím pomůže kineziologie
S čím pomůže kineziologie
Kineziologie One Brain snižuje stres a díky tomu otevírá nejenom možnost vidět nová řešení tam, kde předtím neexistovaly. Navíc může pomoci s širokou škálou problémů od problémů s účením přes zlozvyky po vracející se nemoci či bolesti.
jeleni v mlžném oparu
Význam snů: přímé spojení s naším nevědomím
Zajímá vás, co vaše sny znamenají? Snář vám nenabídnu. Ale naučím vás, jak rozumnět poselství vašich vlastních snů.
terapie tancem: biodanza
Terapie tancem
Pokud jsme často v hlavě nebo díky sedavé práci jsme jen málo propojení s tělem. Je pohyb, tanec a hudba rozhodně něčím, co se vyplatí vyzkoušet. Co je biodanza a co vám může nabídnout?
naše strachy a fobie
Jak se zbavit strachu
Znáte to, udělali jste již spoustu kroků, několikrát jste situaci podstoupili. Ale váš strach je stále s vámi. Jak se ho zbavit? A v případě fobií, jak změnu i podpořit.
jak mám zhubnout aniž bych téměr nejedl?
Psychika a hubnutí
Přemýšlíte nad tím, že byste zhubli, ale bojíte se, že to (zase) nevyjde. Co když vám v tom brání psychika? Ať už kvůli načasování nebo podvědomému bloku. A co se s tím dá dělat?
jak se uklidnit - zkuste se každý večer zklidnit
Jak se uklidnit ze stresu
Jak můžeme pracovat se stresem? Jaké jsou tipy pro kažodenní použití a co se vlastně dejě v našem těle? A co se situacemi, ve kterých se nám to prostě nedaří?
psychosomatika
Psychosomatické potíže a bolesti
Do jaké míry souvisí naše bolesti a onemocnění s psychikou? A v jakých případech se vyplatí pátrat po psychických příčinách našich zdravotních potíží?
nezpracované trauma - jako by naše podstata byla schovaná za ním
Nezpracované trauma: Jak vyléčit trauma z dětství
Pokud traumatickou / zraňující událost překonáme, znamená to, že je vše v pořádku? Jak nás může i tak ovlivňovat a kdy je na čase s ní něco dělat?
deprese z chození do práce - nasazujeme si usměv i když do něj máme daleko
Deprese z chození do práce
Na první pohled se to může zdát jako nesmysl. Jak by něco co děláme každý den jako je chození do práce či starost o malé děti mohlo způsobit depresi. Neměli bychom to prostě zvládnout?